Hoppa till sidans innehåll

Anna Gunnarsson drottning i SM

2017-05-11 14:30
Anna Gunnarsson var urstark i SM och vann tre klassar. Och det var inte första gången......
  • Uppdaterad: 2017-05-11 14:49

Anna Gunnarsson var grym i SM och gjorde den mycket svåra bedriften att vinna tre klasser.  Och det var inte första, och säkert inte sista, gången det hände.  Hon har numera bytt namn och går under namnet "Champ"! Man blir stark av att bo i Älta!/Håkan

”Jag gillar att spela VSM i Gbg … jätteskönt att lämna Stockholm och kunna koppla bort vardagen hemma och fokusera fullt på tennisen på och utanför banan. Dock lite osäker på matchformen pga väldigt lite tävlande sen VVM i Helsingfors. Startfältet i D50 - klassen var riktigt starkt i år så det skulle krävas bra spel för att lyckas. Stabilt och säkert spel ledde fram till final i alla tre klasserna!

Motståndare i alla finalerna var Karin Angenberg. 4-2 i tidigare VSM - singelfinaler till mig men de två förlusterna var på GLTK … så statistiken var inte riktigt på min sida. Men med bra spel i en jämn final gick det vägen den här gången. Och tack vare grymma dubbel- och mixedpartners (Christina Marmolin och Kenneth Johansson) blev det maximal utdelning med seger i alla tre klasserna.”

Hälsningar Anna Gunnarsson

Skribent: Håkan S
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sveriges Tennisveteraner - Tennis
Louise Björkhager, Lidnersgatan 10
11253 Stockholm

Kontakt:
Tel: 070 6702504
E-post: This is a mailto link

Se all info